Hizo: Mă gândesc să renunţ

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, duminică seară, că se gândeşte să renunţe la funcţie, după meciul cu Steaua, pierdut, scor 0-1, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

323 afișări
Imaginea articolului Hizo: Mă gândesc să renunţ

Hizo: Mă gândesc să renunţ

"Mă gândesc să renunţ, pentru că echipa nu mai este aceeaşi de acum câţiva ani. Ne-au plecat mulţi jucători şi s-a văzut şi lipsa lui Sânmărtean. Contează foarte mult că domnul Porumboiu nu a mai venit pe la echipă. Nu-l văd ajungând la Rapid", a spus Hizo.

Antrenorul secund al echipei vasluiene, Dorin Zotincă, a apreciat că victoria Stelei este meritată: "Victoria Stelei e meritată, deşi noi am venit decişi să câştigăm acest meci. Am mizat pe o oarecare oboseală a Stelei, dar nu ne-a ieşit aşa cum ne-am propus. În continuare ratăm foarte mult. Au apărut mulţi jucători noi, tineri, şi suferim la capitolul eficacitate. De aceea nu am reuşit să câştigăm până acum. Steaua este o echipă bună, a demonstrat-o şi în cupele europene. Şi Vaslui este o echipă bună, dar nu la ora actuală. Nu mai reuşim să speriem pe nimeni. Personal, nu cred că Steaua este acolo atât de sus încât să fie de nebătut. Porumboiu se implică din ce în ce mai puţin la echipă, dar cred că până la finalul campionatului ne vom bate la cupele europene".

Căpitanul FC Vaslui, Jivko Milanov, a subliniat că speră ca echipa să iasă cât mai repede din criză: "Am vrut să jucăm bine, pentru că Steaua a avut un meci greu cu trei zile înainte. Am intrat într-o serie foarte slabă, iar după această perioadă de pauză, sperăm să ieşim din criză. Am simţit că putem bate pe Steaua. Steaua a dat gol pe o greşeală personală. Nu este posibil să greşeşti aşa la mijlocul terenului", a spus Milanov.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, unicul gol al întâlnirii fiind reuşit de Alexandru Chipciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici