Hizo: Porumboiu primeşte zilnic mesaje de la antrenori care spun că sunt disponibili pentru Vaslui

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, susţine că finanţatorul Adrian Porumboiu este asaltat zilnic de mesaje pe telefonul mobil de la diverşi antrenori care-şi arată disponibilitatea de a prelua banca tehnică a echipei moldave în locul său.

157 afișări
Imaginea articolului Hizo: Porumboiu primeşte zilnic mesaje de la antrenori care spun că sunt disponibili pentru Vaslui

Hizo: Porumboiu primeşte zilnic mesaje de la antrenori care spun că sunt disponibili pentru Vaslui (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Aproape zilnic domnul Proumboiu primeşte mesaje de la antrenori care spun că sunt disponibili să preia banca tehnică a Vasluiului. Chiar mi-a arătat mie unul foarte drăguţ, care venea de la un fost jucător de-al meu: «Aveţi cea mai bună echipă, iar titlul îl puteţi câştiga cu mine». Eu îi doresc succes şi să ajungă antrenor măcar cum am fost eu", a declarat Viorel Hizo.

Tehnicianul vasluienilor susţine că îşi doreşte să continue la FC Vaslui, cel puţin încă un an, cât mai are contract cu formaţia moldavă. "Sper să duc la bun sfârşit contractul cu FC Vaslui. Însă, în meseria asta, niciodată nu se ştie când poţi fi schimbat", a conchis Hizo.

Aflat la a treia prezenţă pe banca Vasluiului, Viorel Hizo a preluat ultima dată echipa finanţată de Porumboiu la mijlocul lunii octombrie 2010, atunci când în etapa a XI-a a învins, pe teren propriu, campioana CFR Cluj, scor 5-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici