Hizo vrea să demisioneze de la Rapid

Antrenorul Viorel Hizo intenţionează să demisioneze de la Rapid, supărat după eliminarea din optimile de finală ale Cupei României, el neprezentându-se la antrenamentul de vineri după-amiază de la Pro Rapid, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

12 afișări
Imaginea articolului Hizo vrea să demisioneze de la Rapid

Hizo vrea să demisioneze de la Rapid (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Viorel Hizo nu s-a prezentat azi la şedinţa de pregătire şi intenţionează să demisioneze din funcţia de antrenor principal. Este supărat după înfrângerea cu Internaţional şi deranjat de criticile care au urmat. El a avut o discuţie cu Ion Taban (n.r. - preşedintele Consiliului de Administraţie), dar urmează să mai aibă o întâlnire şi luni. Oricum, el nu va sta pe bancă la meciul cu Oţelul Galaţi", a afirmat sursa citată.

Echipa Rapid Bucureşti a fost eliminată din Cupa României, joi, la Mioveni, unde a pierdut, scor 1-2 (0-2), meciul cu formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în optimile de finală ale competiţiei.

După această înfrângere, acţionarul majoritar George Copos i-a criticat pe jucători şi pe antrenorul Hizo, afirmând că fotbaliştii ar trebui să meargă să muncească în fabrică. "Mi-e ruşine în primul rând pentru acei oameni care au venit şi au susţinut echipa. Acei oameni merită respect, iar jucătorii n-au avut respect. O să îi trimit pe jucători să lucreze în fabrică, să vadă cum se câştigă banii. Este cel mai urât meci pe care l-am văzut", a declarat, joi seară, Copos.

Hizo a mai vrut să renunţe la conducerea tehnică a rapidiştilor după ce echipa a ratat calificarea în Liga Europa, în ultima etapă a campionatului trecut, când a înregistrat doar un egal, scor 2-2, pe teren propriu, cu formaţia Poli Iaşi, însă în cele din urmă el şi-a continuat activitatea la gruparea giuleşeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici