Hoban: Vrem să învingem Astra fără să primim gol pentru a avea prima şansă la calificarea în finală

Mijlocaşul formaţiei Petrolul Ploieşti, Ovidiu Hoban, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte o victorie fără să primească gol în partida de miercuri cu Astra Giurgiu pentru ca echipa prahoveană să aibă prima şansă la calificarea în finala Cupei României.

28 afișări
Imaginea articolului Hoban: Vrem să învingem Astra fără să primim gol pentru a avea prima şansă la calificarea în finală

Ovidiu Hoban (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Este o dublă manşă şi se poate întâmpla orice. Chiar dacă acest prim joc nu este decisiv, noi vrem să învingem fără să primim gol, iar rezultatul de mâine seară (n.r. - miercuri seara) să ne ofere prima şansă la calificarea în finală. Suntem concentraţi şi încrezători, vom trata meciul foarte serios şi ne dorim o victorie pe care să o dedicăm suporterilor. Indiferent că la Astra s-a schimbat antrenorul, jucătorii au rămas, dar cu toate astea cred că va fi un joc total diferit faţă de cel din campionat", a spus Hoban, conform site-ului oficial al grupării prahovene.

Colegul său, fundaşul Geraldo Alves vrea să întâlnească Steaua în finala Cupei României. "Dacă vom rezolva problema calificării încă de mâine (n.r. - miercuri), atunci va fi foarte bine. Tot ce avem nevoie este să înscriem, pentru că apărarea funcţionează bine. Vreau să jucăm finala cu Steaua, atunci vom vedea care echipă este mai bună, însă până atunci mai avem şi vom rămâne conectaţi la fiecare meci, nu ne gândim la altceva", a afirmat Geraldo.

Antrenorul Răzvan Lucescu susţine că meciul de miercuri va fi diferit de cel din campionat, încheiat cu scorul de 1-1. "Ambele echipe îşi doresc să se califice, va fi o luptă ce se va duce în două reprize de câte 90 de minute, la finalul cărora sperăm să ajungem în finală. Trebuie să fim atenţi, să construim cu răbdare şi să jucăm cu multă plăcere. Avem o stare de spirit bună, suntem pregătiţi şi concentraţi şi avem o mare dorinţă de a ne califica", a declarat Lucescu.

Echipa Petrolul Ploieşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici