Hoeness: 50 de milioane de euro sunt suficiente doar pentru un picior al lui Ribery

Managerul general al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat că suma de 50 de milioane de euro, care reprezintă, potrivit presei engleze, oferta clubului Chelsea pentru jucătorul Franck Ribery, este suficientă doar pentru "un picior" al internaţionalului francez, informează AFP.

2 afișări

"Pentru 50 de milioane de euro nici nu aş răspunde la telefon, deoarece această sumă este suficientă decât cel mult pentru un picior a lui Ribery. Pentru moment însă niciun club nu ne-a prezentat o ofertă oficială", a precizat Hoeness, pentru cotidianul Bild.

Bayern Munchen pare să rămână inflexibilă şi nu are intenţia să-l cedeze pe mijlocaşul francez aflat de asemenea în vizorul echipelor Manchester United, FC Barcelona şi Real Madrid.

Oficialii clubului bavarez au avut o reacţie similară şi în 2007 atunci când, potrivit presei britanice, Manchester United era gata să ofere 70 de milioane de euro pentru jucătorul francez.

Potrivit jurnalelor The Independent şi The Sun, apărute joi, mijlocaşul în vârstă de 26 de ani, care mai are contract cu Bayern până în 2011, este unul dintre jucătorii preferaţi de Carlo Ancelotti, actualul tehnician al echipei AC Milan, dar care este favorit să preia banca tehnică a formaţiei londoneze din sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici