Hoeness: Ar fi fatal pentru noi să îi luăm peste picior pe români

Managerul grupării Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat că FC Steaua nu trebuie subestimată în meciul de miercuri din Liga Campionilor, deoarece nu este o echipă de mâna a doua, informează Frankfurter Allgemeine Zeitung.

11 afișări
Imaginea articolului Hoeness: Ar fi fatal pentru noi să îi luăm peste picior pe români

Hoeness: Ar fi fatal pentru noi să îi luăm peste picior pe români (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Ar fi fatal pentru noi să îi luăm peste picior pe români, deoarece întotdeauna au avut echipe bune. România a participat la multe CM sau CE, şi, chiar dacă a fost cu ani în urmă, Steaua a câştigat Cupa Campionilor. Ar fi o mare eroare să considerăm Steaua o echipă de mâna a doua din Europa. Este o echipă în zona locurilor 10-20 în Europa şi poate produce surprize. Ştim că atmosfera pe stadionul echipei Steaua este incendiară", a spus Hoeness.

Preşedintele Karl-Heinz Rummenigge a afirmat că Bayern trebuie să fie precaută în privinţa Stelei, o echipă care trebuie tratată cu respect.

Cotidianul bavarez Merkur a scris că Jurgen Klinsmann le-a pus jucătorilor săi numeroase casete cu jocul Stelei. "Jucătorii Stelei nu sunt atât de cunoscuţi, dar trebuie să fim atenţi. Ne aşteptăm să întâlnim un adversar puternic şi motivat", a spus portarul Michael Rensing.

Bild a scris că Bayern revine în competiţia regilor după un an de pauză, în compania Stelei, o echipă care se teme de formaţia germană.

Conform cotidianului Bild, antrenorul Jurgen Klinsmann va introduce în teren următorii jucători: Rensing - Lucio, Demichelis, Van Buyten - Oddo, Schweinsteiger, Van Bommel, Ze Roberto, Lahm - Toni, Klose.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici