Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală de la Viena, la dublu

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Viena, dotat cu premii în valoare totală de 2.324.045 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

116 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală de la Viena, la dublu

Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală de la Viena, la dublu

Tecău şi Rojer au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi cinci minute, cuplul Treat Huey/Henri Kontinen (Filipine/Finlanda).

În sferturile de finală, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni pe învingătorii partidei dintre perechea Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) şi cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Viena, Tecău şi Rojer vor primi 90 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 12.850 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici