Horia Tecău şi Kevin Krawietz eliminaţi de la turneul de tenis de la Monte Carlo

Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost învinşi marţi seara, în primul tur al probei de dublu masculin, al turneului de tenis de la Monte Carlo, de perechea alcătuită din fraţii greci Stefanos Tsitsipas şi Petros Tsitsipas. Meciul a început luni, dar a fost întrerupt de ploaie.

88 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Kevin Krawietz eliminaţi de la turneul de tenis de la Monte Carlo

Horia Tecău şi Kevin Krawietz eliminaţi de la turneul de tenis de la Monte Carlo

Perechea Tecău/Krawietz a fost învinsă cu scorul de 7-6 (4), 3-6, 11-9.

Înainte de întrerupere, scorul era 5-4 pentru greci, în primul set. După reluare, marţi, fraţii Tsitsipas au câştigat primul set la tiebreak, cu 7-4, după ce Tecău & Co au condus cu 4-1.

Tecău şi Krawietz au început excelent setul secund, au luat un break, şi şi-au adjudecat setul cu 6-3.

În supertiebreak grecii au reuşit să valorifice a patra minge de meci, câştigând în cele din urmă meciul.

Pentru prezenţa în primul tur, Tecău şi Krawietz vor fi recompensaţi cu 10 puncte ATP şi 12.000 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici