Hubert Hurkacz mai face o victimă de top la Miami, eliminându-l pe Tsitsipas, favoritul numărul 2

  • Polonezul Hubert Hurkacz (37 ATP) s-a calificat joi seara în semifinalele turneului de tenis ATP 1000, de la Miami
  • Hubert l-a învins în sferturile de finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, în trei seturi, cu 2-6, 6-3, 6-4.
1485 afișări
Imaginea articolului Hubert Hurkacz mai face o victimă de top la Miami, eliminându-l pe Tsitsipas, favoritul numărul 2

Sursa foto: profimedia

Grecul şi-a adjudecat primul set în mod categoric, luând două break-uri şi dominând întregul set, polonezul fiind pus în situaţia de a salva alte 8 mingi de break.

În setul 2 situaţia s-a schimbat radical, Hurkacz îmbunătăţindu-şi semnificativ returul. După ce a pierdut în primă instanţă pe propriul serviciu, polonezul a recuperat în game-ul 4 şi a egalat, 2-2. În game-ul 6 a dat primul semn că poate mai mult, când a ratat o şansă de break, ce l-ar fi pus în avantaj. Nu a mai ratat în game-ul 8, când a revenit de la 0-40, a făcut break-ul şi apoi a închis setul, egalând.

Scenariul s-a repetat în game-ul 5 al decisivului. Tstsipas a avut 40-0, însă polonezul a egalat, 40-40, a mai anulat un avantaj al grecului şi apoi a realizat break-ul. Suficient cât să poată duce setul la final, câştigându-şi apoi doar game-urile pe propriu serviciu şi, implicit, setul şi meciul.

Hubert Hurkacz l-a eliminat pe favoritul numărul 2, completând colecţia de capi de serie scoşi din cursă la Miami, după ce în tururile anterioare i-a învins pe canadianul Denis Shapovalov (cap de serie 6) şi pe Milos Raonic (cap de serie 12).

În semifinală, polonezul îl va întâlni pe câştigătorul partidei dintre Sebastian Korda (87 ATP) şi Andrey Rublev (8 ATP).

În cealată semifinală s-au calificat Roberto Bautista-Agut (12 ATP) şi Jannik Sinner (31 ATP).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici