Hugo Lloris, transferat la Los Angeles FC

Portarul francez Hugo Lloris, în vârstă de 37 de ani, şi-a reziliat contractul cu Tottenham, unde juca din 2012, pentru a semna cu Los Angeles FC, a anunţat sâmbătă o sursă AFP.

79 afișări
Imaginea articolului Hugo Lloris, transferat la Los Angeles FC

Hugo Lloris, transferat la Los Angeles FC

Clubul din nordul Londrei, unde a fost căpitan timp de opt ani, îi va aduce un omagiu campionului mondial din 2018 în prezenţa sa, înaintea meciului de campionat de duminică cu Bournemouth, pe stadionul Tottenham Hotspur.

Fostul jucător al lui Nice şi Lyon fusese ţinut în afara lotului din vara trecută, după ce şi-a exprimat dorinţa de a descoperi „altceva”.

Acesta a petrecut 11 sezoane la Londra.

Ultima apariţie a lui Lloris pentru clubul său a avut loc pe 23 aprilie. El a fost înlocuit la pauza meciului pierdut cu 6-1 în faţa lui Newcastle în Premier League după o accidentare la coapsă.

Această accidentare l-a făcut să rateze restul sezonului trecut.

Fostul internaţional francez, care a obţinut un număr record de 145 de selecţii pentru ţara sa şi care s-a retras din echipa naţională a Franţei după înfrângerea din finala Cupei Mondiale din 2022 în faţa Argentinei, a semnat un contract pentru cel puţin un sezon cu Los Angeles FC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici