Hyypia va evolua la Bayer Leverkusen

Fundaşul central finlandez al echipei Liverpool, Sami Hyypia, a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea germană Bayer Leverkusen, a anunţat, luni, clubul englez, citat de AFP.

5 afișări

Aflat la Liverpool de zece ani, Hyypia, în vârstă de 35 de ani, nu a mai jucat aproape deloc în ultimul timp.

El este extrem de popular în rândul suporterilor de la Liverpool care îşi vor aminti de victoriile sale în Cupa UEFA (2001) şi în Liga Campionilor (2005). El a disputat toate cele 57 de meciuri europene ale formaţiei Liverpool în perioada noiembrie 2001 - februarie 2006.

Hyypia a fost căpitan al formaţiei Liverpool din 2002 până în 2003, înainte să fie înlocuit cu Steven Gerrard.

Bayer Leverkusen nu va fi decât al patrulea club din cariera profesionistă a lui Hyypia, începută la Myllykosken Pallo 47 (1992-95) şi continuată la Willem II Tilburg (1995-99).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici