Iacov: Alegerile nu s-au desfăşurat într-un cadru normal

Fostul preşedintele al clubului Progresul, Constantin Iacov, învins de Mircea Sandu în lupta pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, luni, că alegerile nu s-au desfăşurat într-un cadru normal.

25 afișări
Imaginea articolului Iacov: Alegerile nu s-au desfăşurat într-un cadru normal

Iacov: Alegerile nu s-au desfăşurat într-un cadru normal (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu sunt dezamăgit, pentru că alegerile nu s-au desfăşurat într-un cadru normal. Este un prim pas şi mergem înainte. Mi s-au acordat doar cinci minute pentru a prezenta proiectul, ceea ce arată o lipsă de fair-play. În timpul său alocat, Mircea Sandu a vorbit despre mine, nu despre proiectele sale. A fluturat o cărţulie şi a spus că acelea sunt proiectele sale. Aş fi obţinut mai multe voturi dacă ieri (n.r. - duminică) nu ar fi existat o presiune la întâlnirea care a avut loc înainte de alegeri şi la care eu nu am avut acces. Ăsta este sistemul condus de Hugo Chavez al României şi trebuie să luptăm pentru a-l schimba", a spus Iacov.

Iacov a mai afirmat că ar putea să candideze şi la următoarele alegeri prezidenţiale din cadrul FRF. "Mircea Sandu a fost ales pentru că aşa a fost obişnuit. Voturile primite de mine au fost pentru proiect. În ultimii cinci ani au intrat peste 50 de milioane de euro în FRF şi ne-am trezit doar cu o magazie. Cred că voi candida şi peste patru ani, asta o spun la cald. Lumea a înţeles din nou că Mircea Sandu trebuie schimbat. L-am auzit pe Mircea Sandu că vrea să colaboreze cu autorităţile locale, punct preluat din proiectul meu. Dacă el vrea să se folosească de proiectul meu i-l voi arăta cu cea mai mare plăcere, dar el nu este în stare să preia", a precizat Iacov.

În timpul La ieşirea din sediul Federaţiei Române de Fotbal, Iacov a dat câte 10 lei la trei cerşetori.

Mircea Sandu a obţinut, luni, al şaselea mandat de preşedinte al FRF, în urma votului din cadrul Adunării Generale a FRF, învingându-l pe Constantin Iacov, singurul său contracandidat. Sandu a strâns 192 de voturi din totalul celor 259 exprimate, în timp ce Iacov a fost votat de 67 de membri. Sandu va fi preşedinte până în iunie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici