Iancu: Am câteva noutăţi foarte importante privitoare la palmares

Finanţatorul FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, duminică, la un post de radio local, că săptămâna viitoare va anunţa câteva noutăţi în privinţa palmaresului grupării, care îi vor bucura pe suporterii echipei bănăţene.

15 afișări
Imaginea articolului Iancu: Am câteva noutăţi foarte importante privitoare la palmares

Iancu: Am câteva noutăţi foarte importante privitoare la palmares (Imagine: Mediafax Foto)

"Am câteva noutăţi foarte importante privitoare la palmares. Va bucura pe foarte multă lume ce voi spune", a declarat Iancu, la Radio Timişoara.

Oficialul bănăţenilor a precizat că va dezvălui noutăţile după meciul retur cu Şahtior Doneţk, din preliminariile LC.

"Probabil, după meciul cu ucrainenii voi organiza o conferinţă de presă ori voi publica un comunicat pe site-ul oficial al clubului. Voi prezenta documente care vor aduce bucurie pentru sute de mii de suporteri şi, poate, milioane de bănăţeni care urmăresc fotbalul alb-violet", a afirmat Marian Iancu.

"Nu are rost să vă spun mai multe acum, pentru că am amesteca prea multe lucruri. Există o emoţie puternică emisă de meciul cu Şahtior şi atunci am nevoie să înţeleagă lumea exact ce facem, pentru ce muncim, pentru ce ne batem şi la ce nivel am ajuns", a adăugat el.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, la începutul 11 iunie, ca FC Timişoara să primească înapoi cele şase puncte cu care fusese penalizată de Comisia de Disciplină a FIFA. Cu noul punctaj, echipa bănăţeană a depăşit-o în clasamentul Ligii I pe Dinamo, urcând pe poziţia a doua care i-a permis participarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Formaţia FC Timişoara va disputa miercuri, de la ora 20.30, partida retur a dublei manşe cu Şahtior Doneţk, din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici