Iancu: Dacă sunt dovezi Steaua trebuie retrogradată

Preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, că dacă sunt dovezi că Gigi Becali a încercat să ofere bani jucătorilor de la Universitatea Cluj, atunci echipa Steaua Bucureşti ar trebui retrogradată.

14 afișări
Imaginea articolului Iancu: Dacă sunt dovezi Steaua trebuie retrogradată

Iancu: Dacă sunt dovezi Steaua trebuie retrogradată (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă sunt dovezi, FRF ar trebui să ia măsuri împotriva Stelei care trebuie retrogradată, pentru că nu e mai presus decât marile echipe italiene. Eu în astfel de situaţii nu pot să apar ca învinuit, doar ca martor", a spus Iancu.

Oficialul timişorean a afirmat că titlul trebuia câştigat de Unirea Urziceni şi a precizat că este supărat pentru faptul că formaţiile UTA Arad şi Ceahlăul Piatra Neamţ au retrogradat. "Eu cred că Urziceniul trebuia să câştige acest campionat. Din nefericire UTA a picat şi sunt supărat că a retrogradat Ceahlăul", a declarat Iancu.

Marian Iancu a spus că echipa sa este pregătită pentru Cupa UEFA, nu însă şi pentru Liga Campionilor. "Suntem pregătiţi pentru UEFA, dar nu şi pentru Liga Campionilor. Nicio echipă din România nu e pregătită de Liga Campionilor", a afirmat Iancu.

Preşedintele timişorenilor a anunţat că fundaşul Gabriel Cânu va părăsi pe Poli Ştiinţa. "Cânu sigur va pleca. O să am o ultimă discuţie cu fraţii Karamyan pentru a vedea ce vor. Pe lângă Contra mai dorim să aducem un fundaş central şi un mijlocaş dreapta. Cu portarul Marius Popa discuţiile sunt avansate şi sperăm să rămână. Pentru la anul ne propunem să intrăm în grupele Cupei UEFA şi să câştigăm Cupa României şi campionatul", a precizat Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici