Iancu: FC Timişoara şi-a recuperat palmaresul printr-o hotărâre a TAS

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că gruparea bănăţeană şi-a recuperat palmaresul şi toate drepturile conexe de la societatea condusă de Claudiu Zambon printr-o hotărâre a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

194 afișări
Imaginea articolului Iancu: FC Timişoara şi-a recuperat palmaresul printr-o hotărâre a TAS

Marian Iancu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"După patru ani de acţiuni cu temei juridic pentru recuperarea palmaresului şi tuturor drepturilor conexe ale fotbalului alb-violet, TAS a decis că acestea au fost, sunt şi vor rămâne la Timişoara! Luni, 19 martie, vom cere Comitetului Executiv al FRF să pună în aplicare hotărârea TAS", se menţionează într-un comunicat semnat de Marian Iancu.

Pe site-ul oficial al FC Timişoara este anexată o fotocopie a hotărârii TAS.

FC Timişoara, gruparea din Liga a II-a, prezidată de Marian Iancu, şi Poli Timişoara, clubul patronat de omul de afaceri italian Claudio Zambon, îşi dispută de peste cinci ani palmaresul şi însemnele Politehnicii Timişoara, club fondat în 1921.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici