Iancu: Îl vom oferta pe Bădoi

Preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, la un post de televiziune local, că ar dori să-l transfere la echipa bănăţeană pe fundaşul formaţiei Steaua Bucureşti, Valentin Bădoi.

1 afișare
Imaginea articolului Iancu: Îl vom oferta pe Bădoi

Iancu: Îl vom oferta pe Bădoi

"Pentru că nu putem să-l aducem pe Contra până în vară îl vom oferta oficial pe Bădoi de la Steaua. Pentru postul de fundaş stânga, variantele sunt Pulhac sau Simao. Este ca şi rezolvat un fundaş central comunitar, mai încercăm aducerea unui atacant român din ţară, a unui coordonator de joc şi a unui portar", a explicat ancu strategia de transferuri pentru pauza competiţională din iarnă.

Valentin Bădoi a evoluat pentru Steaua în Liga I în zece meciuri, dintre care cinci ca titular, adunând 476 de minute pe teren.

Fundaşul stânga dinamovist Cristian Pulhac a jucat în 14 meciuri în acest sezon în Liga I, în timp ce Bruno Simao de la UTA a evoluat tot în 14 partide şi a marcat un gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici