Iancu: Întotdeauna la Dinamo administraţia este cu mult mai profesionistă decât echipa în sine

Preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, referitor la delegarea arbitrului Ovidiu Haţegan la meciul cu Dinamo, din cadrul etapei a XII-a a Ligii I, că "întotdeauna la Dinamo administraţia este cu mult mai profesionistă decât echipa în sine".

1 afișare
Imaginea articolului Iancu: Întotdeauna la Dinamo administraţia este cu mult mai profesionistă decât echipa în sine

Iancu: Întotdeauna la Dinamo administraţia este cu mult mai profesionistă decât echipa în sine

"E normal, jucăm cu Dinamo. E un lucru normal în perspectiva unui meci cu Dinamo. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Ştim foarte bine că întotdeauna la Dinamo administraţia este cu mult mai profesionistă decât echipa în sine. Are rezultate mult mai bune decât echipa. E de aşteptat să se întâmple, nu putea să ne arbitreze un Tudor. Nu puteau să dea un asemenea examen unui arbitru pe care îl considerăm de valoare", a spus Iancu.

Marian Iancu susţine că arbitrii care doresc să aibă o carieră în fotbal, se feresc în a arbitra meciurile echipei Dinamo. "E foarte clar că toţi arbitrii buni fug de a arbitra Dinamo. Arbitrii buni care vor să aibă o carieră fug de a arbitra pe Dinamo. În afară de Corpodean, toată lumea fuge, pentru că e clar că performanţa administraţiei se impune şi nu a arbitrului care conduce meciul", a completat Iancu.

Oficialul bănăţean a afirmat că, în semn de protest faţă de delegarea lui Haţegan, nu va asista la meciul programat, sâmbătă, pe stadionul Dinamo, atacându-l indirect pe directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, cel care se ocupă cu desemnarea arbitrilor la nivelul Ligii I. "Au suportul dinamoviştilor din Federaţie. Ghinion. Tocmai ei decid cine, ce şi cum ne arbitrează. La ce să ne aşteptăm mâine? Nici nu o să merg la meci. Din cauza acestui fapt, nimeni din conducerea Politehnicii, în afară de Chivorchian, nu va participa la meci. Nu vom merge. Este maximum de protest pe care pot să-l fac. M-am săturat. Ce trebuia să fac? Să vin iar cu echipa a doua? Mi-e scârbă de tot ce se întâmplă. Degeaba au venit oameni noi în Federaţie. Aceeaşi mentalitate, aceeaşi performanţă administrativă a clubului Dinamo", a subliniat Iancu.

În presa centrală au apărut zvonuri că arbitrul Ovidiu Haţegan va fi delegat la meciul Dinamo - Poli Ştiinţa Timişoara, înainte ca brigăzile de arbitri să fie anunţate oficial.

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre echipele Dinamo Bucureşti şi Poli Ştiinţa Timişoara, din etapa a XII-a a Ligii I, care se va disputa sâmbătă, de la ora 20.45. Haţegan va fi ajutat de asistenţii Eduard Dumitrescu şi Daniel Demetrescu, arbitru de rezervă fiind Cristina Dorcioman. Observatorii întâlnirii vor fi Doru Neagu şi Rodion Cămătaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici