Iancu: Mihai Stoica e un simplu angajat a cărui coloană vertebrală a fost aspru cocoşată de foame

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, pe site-ul oficial al grupării bănăţene, că atacurile managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, la adresa lui au fost provocate de nevoia acestuia de a primi bani de la finanţatorul Gigi Becali.

26 afișări
Imaginea articolului Iancu: Mihai Stoica e un simplu angajat a cărui coloană vertebrală a fost aspru cocoşată de foame

Iancu: Mihai Stoica e un simplu angajat a cărui coloană vertebrală a fost aspru cocoşată de foame (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

"A fost o conferinţă de presă slabă, sterilă şi fără impact. Mihăiţă putea mai mult înainte, când însemna cu adevărat ceva în conducerea Stelei. Îl văd acum, mai nou, mult mai previzibil şi neinspirat. Probabil că nu mai este motivat, de când nu mai are banii pe mână să mai cumpere un Elton. Fotbalistul, nu Elton John, deşi sumele erau pe acolo... Oricum, a trecut pe la casierie după conferinţa de presă. Lucru care nu este de condamnat. E un simplu angajat, a cărui coloană vertebrală a fost aspru cocoşată de foame. Înţeleg că e criză, dar aceasta va trece, iar el va rămâne la fel, aşa cum îl ştim toţi. Munca e nobilă, dar nu e pentru nobili, fapt pentru care-i respect dreptul la lupta de clasă, însă îl compătimesc în ceea ce înseamnă demnitatea şi respectul de sine", a spus Iancu.

Marian Iancu consideră că Mihai Stoica a "coborât la nivelul preşului-purtător de cuvinte".

"În ceea ce priveşte credibilitatea lui periferică, de centură, este cunoscută, dovedită şi, cred, asumată prin revenirea la Steaua în cortegiul, să nu spunem haremul domnului Gigi Becali. Probabil confortul sau lipsa acestuia din cutia de carton invocată ca alternativă pentru a rămâne demn şi onorabil l-a împins către «căratul bagajului» patronului, aşa cum îi place să spună, călcându-se în picioare, coborând la nivelul preşului-purtător de cuvinte, obedient şi plin de ifose duplicitare, aşa cum îi dictează interesul. Prietene, adu-ţi aminte de un pamflet vechi, care ţi-a fixat o poreclă, pe care azi îl poţi folosi drept CV, oriunde te vei prezenta pentru a căpăta o slujbă. Nu mă refer la o slujbă de pomenire, ci la un loc de muncă", a mai spus Iancu în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Oficialul timişorean a dorit să-l felicite pe fostul portart stelist, Helmuth Duckadam, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

"În final, mă folosesc de această ocazie să-i transmit un călduros «La mulţi ani!» dlui Helmuth Duckadam, din partea mea şi a Politehnicii Timişoara şi-l asigur că nu a fost nevoie de presă care să ne semnaleze sărbătoarea zilei de naştere a domniei sale. Ne vom abţine în oricare condiţii ca în asemenea împrejurări, în loc de felicitări să-l admonestăm public în conferinţă de presă, aşa cum a făcut M.M.", a încheiat Marian Iancu.

Mihai Stoica a criticat, vineri, într-o conferinţă de presă, declaraţiile din ultima perioadă ale preşedintelui Politehniciii Timişoara, Marian Iancu, şi ale managerului sportiv al bănăţenilor, Daniel Stanciu.

"Din păcate, sunt unii acolo care nu înţeleg că a trecut vremea diversiunilor şi vremea conflictelor. Se pare că pentru ei nu va trece niciodată. Ei nu pot trăi decât dacă iniţiază polemici care nu se mai termină niciodată. Dacă unora de acolo li s-a ridicat cota pentru că au câştigat un duel foarte important, cel cu masorii, de a culege rapid de pe bandă bagajele patronului şi pentru asta au primit un premiu, să care bagajele de la hotel până la aeroport, ceea ce e frumos şi important, înseamnă că ai viteză şi dexteritate, dar asta nu le permite acestor «no name» deocamdată să facă tot felul de trimiteri la adresa Stelei", a spus Stoica.

FC Timişoara şi Steaua se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 19.30, într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, programat pe Stadionul Dan Păltinişanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici