Iancu: Nu există nicio ofertă de la Dinamo pentru Mansour

Preşedintele grupării Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, că Dinamo nu a făcut nicio ofertă de transfer pentru atacantul senegalez Gueye Mansour.

1 afișare
Imaginea articolului Iancu: Nu există nicio ofertă de la Dinamo pentru Mansour

Iancu: Nu există nicio ofertă de la Dinamo pentru Mansour

"Nu există nicio ofertă de la Dinamo pentru Mansour. Până în acest moment. Nu există o clauză de rezilierea a contractului lui Mansour cu Poli Timişoara. Nu mă interesează cine vorbeşte despre aşa ceva. Eu ştiu că Mansour nu are un impresar. Nu am spus că nu există posibilitatea ca Mansour să plece de la Timişoara, dar deocamdată nu există nicio ofertă de transfer de la o altă grupare. Deocamdată el este al Timişoarei", a declarat oficialul grupării bănăţene.

Iancu spune că Mansour are o dispută cu fanii "viola" care doresc să-l motiveze pe atacantul senegalez: "El are o mică dispută cu fanii, pentru că suporterii vor să-l mobilizeze pentru a da mai mult pe teren. Sunt momente în joc când el pare destul de relaxat. Dar asta nu înseamnă că Mansour are vreo problemă cu clubul".

Atacantul senegalez Gueye Mansour declarase că probabil Poli Timişoara nu mai are nevoie de el. "Nu ştiu nimic, vedem luni. Poate că Poli nu mai are nevoie de mine, pentru că are alţi trei atacanţi. Dacă trebuie să plec, o să plec, dar nu plec altundeva cu un contract mai mic decât aici", a spus Mansour.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici