Iancu: Nu voi pierde niciodată la TAS

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat miercuri, la Gsp TV, că la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu poate pierde niciun litigiu când are dreptate, precizând că în cazul contestării dreptului de joc al jucătorilor Bălan şi Varga se va ajunge în instanţa din Elveţia.

13 afișări
Imaginea articolului Iancu: Nu voi pierde niciodată la TAS

Iancu: Nu voi pierde niciodată la TAS (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu nu m-am pronunţat niciodată că aş vrea să se rejoace meciul. Acest caz se va termina oricum la Lausanne. Eu n-aş vrea ca aceste comisii să se facă de râs, pentru că la Lausanne nu voi pierde niciodată dacă am dreptate. Acolo merge pe documente. Pot să merg şi eu şi domnul Copos acolo şi să vorbim cinci zile, pentru ei tot documentele contează, iar Rapidul nu are documente. Ei nu pot să facă dovada că cei doi jucători au jucat. Ei nu au un document care să le certifice vizele. Ei nici astăzi nu au înţeles acest lucru", a spus Iancu.

Oficialul timişorean a precizat că poate contesta şi dreptul de joc al lui Tiberiu Bălan şi Dacian Varga în Liga a IV-a:

"Eu pot să contest şi legitimarea celor doi jucători la Liga a IV-a. Eu vreau doar să scot în evidenţă o greşeală, o încălcare a regulamentului din partea Rapidului. LPF a anulat acele vize ale jucătorilor şi nici în ziua de azi nu sunt legale. Eu am dorit ca, în ziua meciului, când intru pe teren, să am şanse egale cu adversarul, fără sa-mi caut regulamentul. Trebuie să înţelegem că trebuie să respectăm aceste regulamente. Vreau ca toată lumea să transfere jucători până pe 25. De ce se caută tot felul de posibilităţi, de chichiţe şi de oportunităţi care pot naşte astfel de scandaluri?"

Comisia de Disciplină a LPF a amânat, miercuri, luarea unei decizii în cazul contestaţiei depuse de FC Timişoara privind legitimarea jucătorilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga de către FC Rapid, după împrumutul lor de la Sportul Studenţesc, a declarat Ion Neagu, preşedintele forului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici