Iancu: Poli Ştiinţa Timişoara va face o ofertă pentru Ciprian Tănasă

Patronul grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, duminică seară, la un post de radio din Craiova, că în zilele următoare va face o ofertă concretă pentru atacantul Universităţii, Ciprian Tănasă.

16 afișări
Imaginea articolului Iancu: Poli Ştiinţa Timişoara va face o ofertă pentru Ciprian Tănasă

Iancu: Poli Ştiinţa Timişoara va face o ofertă pentru Ciprian Tănasă (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un jucător pe care îl monitorizam de când juca la FC Argeş. Am rămas surprins când am aflat că poate pleca de la Craiova. Vom face în următoarea perioadă o ofertă şi poate vom ajunge la un acord cu Craiova. Un alt jucător pe care îl doresc foarte mult este Goga. Este printre puţinii jucători din prima ligă pentru care vom insista în această vară. În rest vor veni străini. Vom aduce un fundaş brazilian în locul lui Ionuţ Rada şi un portughez. Cât despre plecări speram ca Popa să-şi prelungească acordul scadent anul viitor şi am încredere că se va întâmpla asta, în timp ce cu fraţii Karamian dacă, nu vor avea ceva concret din afară, voi face eforturi să rămână la Timişoara", a declarat Iancu la postul de radio Oltenia Craiova.

Marian Iancu a precizat că pentru anul viitor obiectivul grupării timişorene va fi eventul în România. "Pentru anul viitor vreau ca obiectiv grupele UEFA şi eventul în România. A trecut un ciclu de patru ani şi jumătate şi cred că a venit momentul să facem cu adevărat performanţă", a spus Marian Iancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici