Iancu: Procurorii au început urmărirea penală în cazul lui Zambon

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că s-a declanşat urmărirea penală împotriva lui Claudio Zambon "şi a celor care l-au ajutat şi susţinut".

36 afișări
Imaginea articolului Iancu: Procurorii au început urmărirea penală în cazul lui Zambon

Iancu: Procurorii au început urmărirea penală în cazul lui Zambon (Imagine: Mediafax Foto)

"Avocaţii mei au vorbit cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi s-a declanşat urmărirea penală împotriva lui Claudio Zambon şi a celor care l-au ajutat şi susţinut din toate punctele de vedere. În ceea ce priveşte palmaresul se va tranşa în faţa unui judecător, este un dosar penal, o să ne revedem cu Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Zambon. Sper să se facă o dată pentru totdeauna linişte. Chiar şi eu m-am săturat", a declarat Iancu.

În ceea ce priveşte faptul că a fost din nou suspendat de Comisia de Disciplină a FRF pentru jigniri la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, Iancu a răspuns: "Nu am să mă opresc, de câte ori o să am ocazia, o să merg până la capăt. Nu ştiu dacă o să mă abţin".

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat, miercuri, pe oficialul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, cu suspendare pentru 18 luni şi cu o penalitate sportivă de 450.000 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici