Iancu: Se va dovedi că a fost vorba de corupţie la meciurile din finalul sezonului trecut

Patronul clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că echipa pe care o finanţează a fost defavorizată în finalul sezonului trecut de către arbitri, dar că este rezervat în acuzaţii până când DNA va emite un comunicat oficial.

228 afișări
Imaginea articolului Iancu: Se va dovedi că a fost vorba de corupţie la meciurile din finalul sezonului trecut

Iancu: Se va dovedi că a fost vorba de corupţie la meciurile din finalul sezonului trecut (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

"Nu mă hazardez deocamdată, aşteptăm să vedem ce spune DNA-ul. E clar că Poli Timişoara e clubul vicecampion de anul trecut şi se va dovedi că a fost vorba de corupţie la meciurile de pe final de campionat. E evident că am fost vătămaţi. Dar până la comunicarea oficială a DNA suntem rezervaţi", a spus Iancu.

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a fost urcat într-o maşină de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, sâmbătă, în jurul orei 13.45, după ce DNA a efectuat în această dimineaţă o percheziţie la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Avram, care nu avea cătuşe la mâini, a fost dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

La ieşirea din sediul CCA, Vasile Avram a declarat: "Nu ştiu ce se întâmplă, a fost doar o percheziţie, mai multe întrebaţi-i pe domnii procurori".

Procurorii DNA au plecat, sâmbătă, de la sediul CCA, cu şase cutii de documente.

Anchetatori anticorupţie au descins, sâmbătă, la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în baza unui mandat emis de instanţă, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) făcând cercetări legate de fapte de corupţie în fotbal, vizat în această anchetă fiind şeful CCA, Vasile Avram.

Surse judiciare informează că procurorii DNA au convocat mai mulţi arbitrii pentru a fi audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici