Iancu, sigur de victorie în meciul cu Steaua

Preşedintele grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că este sigur de victorie în meciul cu Steaua din etapa a XIV-a a Ligii I şi că trei puncte câştigate în faţa "roş-albaştrilor" vor atârna greu în economia clasamentului.

2 afișări
Imaginea articolului Iancu, sigur de victorie în meciul cu Steaua

Iancu, sigur de victorie în meciul cu Steaua

"Nu există favorită, dar noi vom câştiga, deoarece acest meci va atârna greu în economia clasamentului. E părerea celor de la Steaua dacă ei cred că nu ne putem bate pentru titlu, ei au alte obiective, Liga Campionilor, noi să câştigm ce se poate câştiga pe plan intern. Vreau să câştigăm cele trei puncte, putem să jucăm şi împotriva a 14, 15, 20, chiar dacă arbitrii îmbracă tricoul Stelei şi dau în minge, nu mă interesează, vrem victoria, acesta e comandamentul nostru. Mă bazez pe faptul că Steaua a anunţat că va plăti arbitrii doar din retur", a spus Iancu.

Oficialul timişorean a afirmat că venirea lui Marius Lăcătuş pe banca Stelei nu va conta foarte mult, deoarece acesta nu a avut timp să schimbe prea multe la echipă. "Nu joacă Lăcătuş, el stă pe margine, plus că n-a avut timp să repare ce au stricat alţii. Un egal nu m-ar mulţumi, egalul nu există, vom juca şi vom câştiga", a comentat Iancu.

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat agenţiei MEDIAFAX că echipa "roş-albastră" trebuie să-şi vadă doar de jocul ei la Timişoara şi nu crede că formaţia pregătită de Dusan Uhrin jr. poate fi considerată "o fiară rănită" după înfrângerea de la Craiova. "Dacă repetăm jocul din meciul cu Oţelul, n-avem cum să nu obţinem un rezultat bun, adică victoria. Timişoara e echipă bună, de primele locuri ale clasamentului, dar eu cred că e greu pentru Poli să se lupte pentru titlu în acest an. Din ce am văzut, sunt în formare, la anul se pot bate pentru campionat, dar acum nu cred", a spus el.

Ilie a menţionat că până acum a fost doar opţiunea antrenorului ca Valentin Bădoi şi Vasilică Cristocea să nu intre titulari sau să nu facă parte din lot, nefiind vorba de o intrare în dizgraţie a acestora. Oficialul stelist a adăugat că este prematur să vorbească despre plecări şi veniri de jucători, însă a precizat că Steaua este inteersată şi de piaţa argentiniană, şi de cea braziliană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici