Iancu: Szekely rămâne unde este

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că transferul mijlocaşului stelist Janos Szekely la gruparea bănăţeană nu se va mai realiza din cauza pretenţiilor jucătorului şi a impresarului său.

20 afișări
Imaginea articolului Iancu: Szekely rămâne unde este

Iancu: Szekely rămâne unde este (Imagine: Mediafax Foto)

"Pretenţiile lor sunt cu totul şi cu totul exagerate. Nu vreau să-l jignesc pe jucător, vreau să transmit în modul cel mai sensibil că raportul calitate-preţ nu e corect. Eu las lucrurile aşa cum sunt, nu o să-l mai căutăm pe acel individ (n.r. - impresarul lui Janos Szekely, Ioan Codoban), o să-l las şi pe jucător. Nu se poate, la revedere, mergem mai departe. Szekely rămâne unde este", a spus Iancu.

Oficialul timişorean a precizat că ajunsese la un acord cu gruparea Steaua pentru transferul lui Szekely.

"Mă bucur că am avut o relaţie normală cu Steaua. Ne înţelesesem de principiu cu Steaua. Îmi pare rău că nu am putut să încheiem tranzacţia cu Steaua. Suntem două cluburi care ne-am respectat", a menţionat Iancu.

Marian Iancu a mai spus că a avut o discuţie cu Janos Szekely şi una cu impresarul acestuia, nereuşind să ajungă la un acord.

"L-am sunat pe Szekely, l-am întrebat retoric când are de gând să se întoarcă acasă, mi-a spus să discut cu impresarul lui. Am vorbit o dată cu el şi pe urmă nu am mai reuşit să-l contactez. Pentru mine sunt nişte lipitori aceşti ca impresarul lui", a explicat Iancu.

Preşedintele grupării Steaua, Valeriu Argăseală, prezent la meciul echipei a doua a clubului, a declarat că s-a discutat trecerea lui Szekely la Timişoara dar jucătorul va rămâne până la urmă la gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Mâine avem meci cu Urziceni, cum să-l dăm? Au discutat asupra transferului lui. Pica transferul acum doar dacă se făcea. Szekely joacă în prima echipă, nu e nicio problemă", a spus Argăseală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici