Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Unde va antrena Steven Gerrard

  • Presa britanică susţine in corpore că Steven Gerrard este pe punctul de a fi numit antrenor al lui Aston Villa, cu un contract de 2 ani şi jumătate, confirmarea numirii sale fiind aşteptată înainte de acest weekend.
  • Villa este în căutarea unui nou antrenor, după demiterea lui Dean Smith.
554 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Unde va antrena Steven Gerrard

Sursa foto: profimedia

Steven Gerrard a fost de la început prima opţiune a clubului englez pentru a prelua conducerea. El are o relaţie apropiată cu CEO-ul lui Villa, Christian Purslow, din perioada în care au lucrat împreună la Liverpool şi, deşi Roberto Martinez, Paulo Fonseca, Kasper Hjulmand, Graham Potter şi Ralf Rangnick au fost, de asemenea, pe lista posibililor viitori tehnicieni, antrenorul lui Rangers este acum pregătit să preia conducerea.

Gerrard a avut un succes instantaneu în primul sa aventură de manager principal al scoţienilor de la Rangers. După un start solid, echipa sa a rămas neînvinsă în Scottish Premiership în sezonul trecut, împiedicând rivalii de o viaţă de la Celtic să câştige al zecelea titlu consecutiv.

Presa britanică relatează că, deşi Rangers ar fi preferat să îl păstreze, clubul nu îi va sta totuşi în cale, Gerrard având permisiunea clubului său de a negocia cu Aston Villa.

Cu toate acestea, cei de la Rangers susţin că încă nu a fost abordaţi oficial de către echipa din Premier League.

De îndată ce Aston Villa va face abordarea oficială, discuţiile nu se aşteaptă să dureze mult, datorită relaţiei apropiate a fostului jucător de la Liverpool cu Purslow.

Surse apropiate clubului din Premier League, citate de 90min.com, sunt încrezătoare că sosirea sa poate fi anunţată înainte de weekend, oferindu-i lui Gerrard o săptămână întreagă pentru a-şi pregăti jucătorii pentru reluarea meciurilor din campionat.

Primul său meci la conducere ar putea fi împotriva lui Brighton, pe teren propriu, sâmbătă, 20 noiembrie. După aceea, Gerrard se va deplasa cu echipa la Crystal Palace, înainte de un nou test dificil, când Man City va veni la Villa Park.

Cel mai probabil, Gerrard va fi însoţit de asistenţii săi foarte bine cotaţi, Gary McAllister şi Michael Beale.

Între timp, Rangers, echipă la care evoluează şi românul Ianis Hagi, îşi va îndrepta acum atenţia spre găsirea unei soluţii de înlocuire a unuia dintre cei mai de succes manageri din istoria lor recentă.

Dat fiind faptul că Ianis Hagi este unul din jucătorii apreciaţi de Gerrard, iar acesta va dori să facă anumite modificări în lotul lui Aston Villa, există şi varianta ca Hagi să ajungă în iarnă sau în vara viitoare pe Villa Park.

În prezent, Rangers conduce Celtic cu patru puncte în clasamentul Scottish Premiership şi are încă o şansă de a avansa în fazele eliminatorii ale Europa League, cu două meciuri din grupă rămase de jucat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici