Ianis Hagi, debut victorios la Rangers. „E darul zeilor pentru cei şapte ani de bătaie de joc"

Ianis Hagi a fost inclus în "primul 11" de antrenorul Steven Gerrard în partida jucată pe teren propriu, Glasgow Rangers - Hibernian. Internaţionalul român a debutat ca titular cu dreptul. A marcat golul victoriei, scor 2-1, în minutul 84 al meciului.

560 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, debut victorios la Rangers. „E darul zeilor pentru cei şapte ani de bătaie de joc"

Ianis Hagi, titular în Rangers-Hibernian, a marcat golul de 2-1: Sunt foarte fericit

Echipa oaspete a deschis scorul pe Ibroz Stadium în minutul 35, dar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, 45+2.

Golul lui Ianis a venit pe finalul meciului, în minutul 84, atunci când mijlocaşul de 21 de ani a prins un voleu la colţul lung şi a punctat pentru 2-1. La patru minute distanţă de la reuşită, fiul lui Hagi a fost schimbat de Gerrard, în ovaţiile suporterilor, care au fost prezenţi în număr de 49.427 pe arena din Glasgow.

"Ce seară 💥⚽ A fost o zi foarte specială pentru mine, La mulţi ani, tată! Un efort mare şi un spirit de echipă astăzi! Sunt foarte fericit că am marcat primul meu gol şi mai important că am câştigat cele trei puncte cu @RangersFC.

Vă mulţumesc pentru susţinere, hai să mergem mai departe 💪🏻💙", a scris Iani Hagi, pe contul lui de Twitter.

Fanii echipei au asaltat şi ei conturile de socializare şi l-au lăudat pe decarul echipei naţionale a României.

"Ianis Hagi e darul zeilor pentru cei şapte ani de bătaie de joc", "Hagi este aici" sau "Au trecut două minute din a doua repriză şi aş vrea să aplic pentru a deveni membru în fan club-ul Ianis Hagi", sunt doar câteva dintre postările de pe Twitter la adresa lui Hagi junior.

Nu a trecut nici măcar o săptămână de când Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Rangers. Mijlocaşul român a semnat vineri, 31 ianuarie, iar sâmbătă, 1 februarie, a debutat în tricoul scoţienilor, în remiza albă cu Aberdeen. Atunci, fostul jucător al campioanei Belgiei a intrat în minutul 77 al partidei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici