Ianis Hagi se întoarce în Liga 1, după ce s-a ajuns la un acord pentru transferul fiului lui Gheorghe Hagi

FC Viitorul a ajuns, marţi, la un acord pentru transferul lui Ianis Hagi de la Fiorentina, la cinci zile după ce clubul condus de Gheorghe Hagi anunţa că a trimis o ofertă de răscumpărare a mijlocaşului, pentru aceeaşi sumă pe care l-a vândut.

1220 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi se întoarce în Liga 1, după ce s-a ajuns la un acord pentru transferul fiului lui Gheorghe Hagi

Acord pentru transferul lui Ianis Hagi de la Fiorentina la FC Viitorul

"FC Viitorul este de acord cu suma de transfer şi cu procentele solicitate de Fiorentina", notează site-ul echipei Viitorul.

Potrivit informaţiilor oferite de Viola News, suma de transfer este de două milioane de euro, iar dorinţa conducerii grupării toscane a fost de a păstra procente din viitorul transfer al jucătorului.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

Cota de piaţă a mijlocaşului este de 750.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici