Ianis Hagi şi Cristi Manea, nominalizaţi pentru trofeul Golden Boy 2017

Lista jucătorilor nominalizaţi pentru trofeul Golden Boy, ediţia 2017, a fost anunţată. În total, 98 de jucători, printre care şi doi români, Ianis Hagi (Fiorentina) şi Cristi Manea (Mouscron), se luptă pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător.

274 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi şi Cristi Manea, nominalizaţi pentru trofeul Golden Boy 2017

Ianis Hagi şi Cristi Manea, nominalizaţi pentru trofeul Golden Boy 2017

Wayne Rooney, Leo Messi, Aguero, Isco, Pogba, Sterling sau Martial sunt unii dintre jucătorii care au primit titlul de „Golden Boy” al Europei, iar câştigătorul de anul acesta se va înscrie pe o listă selectă.

Totuşi, românii nominalizaţi în 2017 nu au şanse mari de câştig. Ianis Hagi a prins foarte puţine minute la Fiorentina, iar Mouscron pare un capitol închis pentru Manea, după ce a avut un conflict cu cei din conducerea clubului şi are statutul de rezervă din cauza atitudinii sale.

Favoriţii din acest sunt câţiva fotbalişti care sunt titulari la unele dintre cele mai puternice echipe ale Europei şi chiar au jucat în Liga Campionilor: Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Benjamin Henrichs (Bayer Leverkusen), Manuel Locatelli (Milan), Emre Mor (Borussia Dortmund), Ruben Neves (Porto), Abdelhak Nouri (Ajax), Renato Sanches (Bayern Monaco), Youri Tielemans (Anderlecht), Ousmane Dembelé (Borussia Dortmund), Gabriel Jesus (Manchester City), Christian Pulisic (Borussia Dortmund), Marcus Rashford (Manchester United), Kylian Mbappé (Monaco).

Golden Boy este un premiu decernat celui mai bun tânăr jucător, care evoluează într-un campionat european. Decizia este luată de jurnaliştii de la Bild, Blick, A Bola, l’Equipe, France Footbal, Marca, Mundo Deportivo, Ta Nea, Sport Express, De Telegraaf şi The Times.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici