Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sunt doriţi de Genoa

Ştirea zilei de sâmbătă a venit din Italia. Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunţat că Genoa a pus ochii pe doi jucători de la Viitorul. Este vorba despre Ianis Hagi şi Tudor Băluţă, amândoi trecuţi pe la loturile naţionale. Interesul ”Grifonului” a fost confirmat de Gazzetta dello Sport.

133 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sunt doriţi de Genoa

Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sunt doriţi de Genoa - presă

n ediţia tipărită a sursei citate, italienii scriu că Genoa şi echipa lui Gică Hagi au ajuns la un acord pentru transferul celor doi mijlocaşi în vara anului acesta, suma de transfer fiind, potrivit acestora, de şase milioane de euro. Sâmbătă, fosta campioană a României a emis un comunicat pe site-ul oficial, prin care precizează că, pe adresa clubului, nu a sosit nicio ofertă oficială pentru cei doi jucători din partea echipei lui Ionuţ Radu (21 de ani). ”FC Viitorul anunţă că Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sunt în continuare jucătorii echipei constănţene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio oferta din partea formaţiei Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menţionaţi, iar articolele apărute în presa sunt doar speculaţii”, se arată în comunicatul oficial al fostei campioane a României.

Recent, genovezii l-au vândut pe atacantul polonez Krzysztof Piatek (23 de ani) la AC Milan, pentru suma de 35 de milioane de euro, acesta semnând cu gruparea de pe San Siro până în vara anului 2023. 19 goluri în 22 de partide a marcat acesta pentru Genoa, echipa de pe locul 14 din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici