Ianis Hagi, testat pozitiv pentru Covid-19 în cantonamentul naţionalei de la Skopje

Ianis Hagi a fost testat marţi pozitiv pentru Covid-19, în cantonamentul naţionalei de la Skopje, a anunţat Federaţia Română de Fotbal (FRF).

2148 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, testat pozitiv pentru Covid-19 în cantonamentul naţionalei de la Skopje

Ultimă oră: Ianis Hagi, testat pozitiv pentru Covid-19 în cantonamentul naţionalei de la Skopj

Conform FRF, Ianis Hagi a acuzat marţi uşoare dureri de cap în cantonamentul naţionalei de la Skopje. Acesta a efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naţionalei, iar rezultatul este pozitiv.

Tricolorul a intrat imediat în izolare. FRF precizează că, până marţi, Ianis Hagi efectuase 5 teste Covid, toate cu rezultat negativ.

De asemenea, au fost testaţi şi colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu, care nu prezentau simptome. Rezultatul este negativ pentru toţi trei.

„Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situaţie un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat şi o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, a mai anunţat Federaţia.

România va juca miercuri cu Macedonia de Nord, de la ora 21.45, pe Tose Proeski Arena din Skopje.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici