Ianis Zicu a plecat de la Petrolul Ploieşti

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că a convenit cu fotbalistul Ianis Zicu să pună capăt colaborării ce a început în luna ianuarie.

154 afișări
Imaginea articolului Ianis Zicu a plecat de la Petrolul Ploieşti

Ianis Zicu a plecat de la Petrolul Ploieşti (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Începând de astăzi, în mod oficial, Ianis Zicu nu mai este jucătorul Petrolului, cele două părţi convenind încetarea colaborării. Transferat în luna ianuarie a acestui an, când şi-a dorit să revină în România după experienţele avute la Pohang Steelers şi Gangwon, în Coreea de Sud, Ianis Zicu se desparte de FC Petrolul după doar 6 luni", se arată pe site-ul grupării prahovene.

Ianis Zicu mai avea contract cu Petrolul pe un sezon. "Iniţial, mijlocaşul ofensiv semnase cu clubul un angajament valabil un an şi jumătate, însă vineri contractul său s-a reziliat cu acordul părţilor.
FC Petrolul îi doreşte mult succes în continuare!", se menţionează pe fcpetrolul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici