Ianis Zicu, transferat de ŢSKA Sofia la Pohang Steelers pentru 2,3 milioane de euro

Mijlocaşul Ianis Zicu a fost transferat de gruparea bulgară ŢSKA Sofia la clubul sud-coreean Pohang Steelers, în schimbul unei sume de aporximativ 2,3 milioane de euro.

238 afișări
Imaginea articolului Ianis Zicu, transferat de ŢSKA Sofia la Pohang Steelers pentru 2,3 milioane de euro

Ianis Zicu (Imagine: Alin Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, care menţionează că informaţiile au fost confirmate de un jurnalist din Coreea de Sud, contractul lui Zicu cu noul său club este valabil patru ani, informează sportal.bg.

Ianis Zicu, care juca la ŢSKA Sofia din iunie 2011, ar urma să fie prezentat oficial la Pohang Steelers în zilele următoare.

Fotbalistul român a înscris 13 goluri în cele 15 partide disputate la ŢSKA Sofia.

Pohang Steelers a încheiat sezonul în Coreea de Sud pe locul al doilea al clasamentului şi va disputa, în februarie 2012, play-off-ul pentru accederea în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici