Iaşi: Mesaje obscene împotriva lui Dragomir pe zidurile sediului PRM

Preşedintele interimar al filialei PRM Iaşi, Vasile Diacon, a declarat, luni, că persoane necunoscute au scris mesaje obscene la adresa preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pe zidurile sediului partidului, pe care acesta îl reprezintă în Camera Deputaţilor.

2 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Mesaje obscene împotriva lui Dragomir pe zidurile sediului PRM

Iaşi: Mesaje obscene împotriva lui Dragomir, pe zidurile sediului PRM

Diacon a spus că autorii ar putea fi microbişti care nu sunt de acord cu legea împotriva violenţei în sport, propusă de Dragomir şi aprobată de Parlament, sau simpatizanţi ai altor partide, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Fie unii fani ai fotbalului au o atitudine împotriva legii domnului Dragomir, fie, după ce am formulat o scrisoare critică împotriva domnului Nichita (n.r. - primarul Iaşiului şi preşedinte de onoare la Poli Iaşi, Gheorghe Nichita), unii simpatizanţi ai PSD-ului s-au simţit jigniţi", a declarat Vasile Diacon.

Liderul ieşen al PRM a mai spus că a depus o plângere la Poliţie pentru a-i descoperi pe autorii mesajelor scrise cu vopsea albastră pe zidurile sediului partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici