Ibrahimovic, declaraţie de dragoste pentru echipa sa: "Vreau să rămân la Milan pe viaţă"

Zlatan Ibrahimovic a afirmat duminică seara că i-ar plăcea „să rămână la Milan pe viaţă" şi a glumit spunând că va ajunge să joace cu a treia generaţie a familiei Maldini. Suedezul a fost invitat la emisiunea „Che Tempo Che Fa”, de la postul Rai Tre, pentru a discuta despre cartea sa, „Adrenalina”.

222 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovic, declaraţie de dragoste pentru echipa sa: "Vreau să rămân la Milan pe viaţă"

Sursa foto: Mediafaxfoto

El a împlinit recent 40 de ani, vârstă la care încă marchează goluri pentru Rossoneri, contractul său cu aceştia urmând să expire la sfârşitul acestui sezon.

"Vreau să joc cât mai mult timp posibil şi, atâta timp cât voi avea acea adrenalină, voi continua", a spus Ibra.

"Haideţi să punem presiune pe Milan aici pentru a-mi prelungi contractul şi sper să rămân la Milan pe viaţă. Încă mai am obiective pe care le pot atinge şi vreau să câştig încă un Scudetto.", a mai spus foarte decis suedezul.

Atacantul a fost întrebat dacă se teme de ceea ce l-ar putea aştepta atunci când îşi va agăţa în sfârşit ghetele în cui.

„Nu ştiu ce se va întâmpla după fotbal, aşa că mi-e puţin teamă să mă opresc. Vom vedea, dar vreau să continui să joc pentru a nu avea regrete."

Milan este în prezent pe primul loc în Serie A, cu un punct peste Inter şi două peste Napoli, astfel că lupta pentru titlu este deschisă.

Ibrahimovic este unul dintre puţinii jucători care a joace pe acelaşi teren cu două generaţii ale aceleiaşi familii, Paolo Maldini findu-i adversar, iar acum fiul, Daniel, îi este coechipier.

„Este minunat, vom vedea dacă adrenalina continuă şi dacă voi putea juca şi cu fiul lui Daniel!", a râs jucătorul de 40 de ani.

Zlatan a mai dezvăluit că, dacă va fi nevoie, poate să ocupe şi locul între buturi, la Rossoneri.

„Am fost portar la una dintre echipele mele, pentru că nu eram mulţumit de cel pe care îl aveam, aşa că i-am spus să dea la o parte, îi preiau eu postul.

Adrenalina mă menţine la acest nivel, este cheia tuturor lucrurilor. Înainte eram mai rock and roll, mai axat pe frumos, dar acum sunt mai matur. Am fost foarte activ în copilărie, iar părinţii mei nu au putut niciodată să mă ţină sub control.

Mă trezesc în fiecare dimineaţă cu dureri, dar încă am obiective în minte. Trebuie să te obişnuieşti cu asta şi să transformi această suferinţă în energie pozitivă."

Ibrahimovic este tată şi a dezvăluit că fiul său, Vincent, are un model foarte special.

„Îl iubeşte pe Rino Gattuso şi are aceeaşi mentalitate, pentru că atunci când face ceva, o face la 200%."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici