Ibrahimovici către Verratti, desemnat cel mai bun fotbalist străin din Franţa: Un premiu care nu valorează nimic

Internaţionalul italian Marco Verratti, desemnat de France Football cel mai bun străin din campionatul francez, a povestit, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că Zlatan Ibrahimovici, colegul său de la PSG, i-a transmis să nu se bucure prea tare, că premiul primit nu valoarează nimic.

484 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici către Verratti, desemnat cel mai bun fotbalist străin din Franţa: Un premiu care nu valorează nimic

Ibrahimovici către Verratti, desemnat cel mai bun fotbalist străin din Franţa: Un premiu care nu valorează nimic (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Primul lucru pe care mi l-a spus Ibrahimovici a fost: «L-am câştigat de două oră fără să ştiu, sunt premii care nu valorează nimic»", a afirmat tânărul jucător italian.

Italia şi Suedia vor fi în aceeaşi grupă la Euro-2016, alături de Belgia şi Irlanda. Verratti spune că, după tragerea la sorţia a grupelor CE, Ibrahimovici i-a dat un mesaj în care i-a scris: "Vă distrugem!". "I-am răspuns să stea liniştit, că Suedia o să se claseze pe locul 3, fiind posibil să aibă şanse de calificare", a precizat Verratti.

Recent, Marco Verratti, 23 de ani, a fost desemnat de France Football cel mai bun jucător străin din Franţa, titlu care în 2014 i-a revenit suedezului Zlatan Ibrahimovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici