IFFHS: Barca rămâne pe primul loc

FC Barcelona ocupă primul loc în clasamentul pe luna noiembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), pentru a doua lună consecutiv, cu 263 de puncte.

30 afișări
Imaginea articolului IFFHS: Barca rămâne pe primul loc

IFFHS: Barca rămâne pe primul loc (Imagne: Mediafax Foto / AFP)

Locul doi a revenit englezilor de la Manchester United, cu 263 de puncte, la egalitate cu o altă echipă din Anglia, Liverpool.

Pe locul patru, cu 260 de puncte, se află Bayern Munchen, echipa germană ocupând luna trecută locul şase.

Echipa argentiniană Boca Juniors se menţine pe poziţia a cincea, cu 258 de puncte, în timp ce formaţia engleză Chelsea Londra ocupă locul şase, cu 250 de puncte, după o cădere de două locuri.

Francezii de la Olympique Lyon ocupă locul şapte, cu 237 puncte (urcare de două poziţii), fiind urmaţi, pe opt, de Arsenal Londra, cu 234 puncte (urcare de două locuri).

Locul nouă al clasamentului îl ocupă formaţia italiană AS Roma, cu 229 puncte (urcare de două locuri), în timp ce pe zece se află argentinienii de la CA Estudiantes de La Plata, cu 226 puncte (urcare de patru locuri).

Echipa lunii noiembrie a fost desemnată FC Barcelona.

Citeşte şi:

CFR Cluj, locul 87 în clasamentul IFFHS

Mutu, pe locul 18 în clasamentul celor mai populari fotbalişti din lume

Dănciulescu, locul 26 în topul celor mai buni marcatori de primă divizie din lume

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici