Iker Casillas este suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Locuinţa sa din Portugalia a fost percheziţionată

  • Iker Casillas este implicat într-un scandal de spălare de bani şi evaziune fiscală alături de alte nume din lumea fotbalului, printre care şi agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes.
  • Locuinţa din Portugalia a marelui portar a fost una dintre proprietăţile percheziţionate miercuri de autorităţile portugheze.
257 afișări
Imaginea articolului Iker Casillas este suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Locuinţa sa din Portugalia a fost percheziţionată

Iker Casillas este suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani

Se pare că 77 de proprietăţi au fost percheziţionate. Mai mult de 180 de poliţişti, 101 de inspectori fiscali şi 16 magistraţi au luat parte la această operaţiune.

Investigaţia se referă la transferurile din fotbal şi la alte afaceri încheiate din 2015. Autorităţile cercetează dacă s-au produs evaziune fiscală şi spălare de bani.

Casillas, care s-a alăturat echipei Porto după ce a părăsit Real Madrid, participă la preşedinţia Federaţiei Spaniole de Fotbal.

„În această dimineaţă, locuinţa mea din Porto a fost percheziţionată de autorităţile din Porto. Percheziţii au mai avut loc şi în alte 76 de proprietăţi care aparţin societăţilor sportive, jucătorilor şi cluburilor. Aceştia mi-au cerut documente. M-am pus la dispoziţia acestora. Transparenţa este unul dintre principiile mele”, a scris Iker Casillas pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici