Iker Casillas, lovit în cap de o sticlă la finalul meciului cu FC Sevilla, din Cupa Spaniei - VIDEO

Portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, a fost lovit în cap de o sticlă mică de apă aruncată din tribună, miercuri seară, la finalul partidei cu FC Sevilla, scor 0-1, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei, informează cotidianul As.

22 afișări
Imaginea articolului Iker Casillas, lovit în cap de o sticlă la finalul meciului cu FC Sevilla, din Cupa Spaniei - VIDEO

Iker Casillas, lovit în cap de o sticlă la finalul meciului cu FC Sevilla, din Cupa Spaniei

Inicidentul a avut loc imediat după fluierul final al partidei, iar Casillas, care nu a fost rănit în urma impactului, a rămas prăbuşit pe gazon aproximativ două minute, după care şi-a revenit din şoc şi a părăsit terenul alături de coechipierii săi.

"După terminarea partidei, a fost aruncată dintr-un sector în care se aflau suporterii echipei gazdă o sticlă mică de apă, care l-a lovit în cap pe Casillas. Jucătorul nu a fost rănit ca urmare a incidentului, după cum a informat delegatul său", se arată în raportul arbitrului partidei, Alberto Undiano Mallenco.

Potrivit AFP, Casillas s-a declarat revoltat de incident. "Doi idioţi din tribune au stricat totul, păcat că se întâmplă astfel de lucruri în condiţiile în care sunt oameni care vin la stadion ca să se bucure de meci", a afirmat internaţionalul spaniol.

Echipa Real Madrid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia FC Sevilla, în prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei. Returul va avea loc la 2 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici