Ilie Balaci: CFR Cluj poate ieşi din grupe

Managerul grupării Universitatea Craiova, Ilie Balaci, s-a declarat entuziasmat de succesul echipei CFR Cluj la Roma, în prima etapă a grupei A din Champions League, şi este încrezător că echipa din Gruia poate să se califice în primăvara europeană.

32 afișări
Imaginea articolului Ilie Balaci: CFR Cluj poate ieşi din grupe

Ilie Balaci: CFR Cluj poate ieşi din grupe (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit de victoria celor de la CFR. Sunt mândru că o echipă românească are posibilitate să se califice în primăvara europeană a Ligii Campionilor. După victoria de la Roma, cu alte patru puncte obţinute, CFR poate ieşi din grupe. Nu este uşor, dar nici imposibil. Prin victoria de la Roma, clujenii s-au autobligat să câştige. Pot învinge pe Bordeaux şi să facă un egal acasă cu Roma", a spus Balaci.

În altă ordine de idei, oficialul clubului din Bănie a ţinut să facă unele precizări legate de următorul joc al Universităţi din Liga I, meciul din deplasare contra Unirii Urziceni , din carul rundei a VIII-a din Liga I. Managerul grupării craiovene consideră că elevii lui Dan Petrescu se vor epuiza psihic după partida de astăzi din Cupa UEFA, de la Hamburg, lucru care îi va avantaja pe olteni: "Sunt convins că vom învinge la Urziceni. Mizez pe valoarea echipei noastre şi pe oboseala acumulată de cei de la Unirea în meciul de cupă cu Hamburg. Va fi o încărcătură psihică foarte mare pentru ei, fiind la prima lor ieşire în Europa şi ne va fi nouă favorabilă această stare a lor. Cei de la Unirea se bazează pe 17 jucători mari şi tari. În rest joacă datorită antrenorului care este foarte, foarte bun. Dacă nu ar fi Petrescu, nu am mai vorbi atât de laudativ la adresa celor de la Urziceni. Repet, sigur îi vom învinge".

Partida Unirea - Universitatea Craiova este programată luni, de la ora 19.00, pe stadionul "Tineretului" din Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici