Ilie Dumitrescu a debutat cu o victorie pe banca Stelei, scor 2-1 cu Victoria Brăneşti

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, tehnicianul Ilie Dumitrescu debutând astfel cu o victorie la gruparea din Bulevardul Ghencea, în etapa a IV-a a Ligii I.

31 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu a debutat cu o victorie pe banca Stelei, scor 2-1 cu Victoria Brăneşti

Ilie Dumitrescu a debutat cu o victorie pe banca Stelei, scor 2-1 cu Victoria Brăneşti (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Pentru Steaua a marcat B. Stancu '25, '67 (penalti), în timp ce pentru Victoria Brăneşti a înscris Olariu '56 (penalti).

În minutul 25, Latovlevici a centrat de pe stânga la Nicoliţă, care a prelungit până la Bogdan Stancu, acesta trimiţând cu capul din plonjon de la 5-6 metri.

Victoria Brăneşti a egalat în minutul 56 prin Olariu, care a transformat un penalti acordat în urma unui fault al lui Geraldo asupra lui C.Prodan.

Steaua a revenit în avantaj în minutul 67, când Bogdan Stancu a transformat o lovitură de departajare acordată după o împingere a lui Marincău asupra Kapetanos.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim, 4. Abrudan, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 5. D. Stoica, 8. Răduţ (26. Bicfalvi '70) - 16. Nicoliţă, 28. B. Stancu, 10. Cr. Tănase (6. Gardoş '88) - 9. Kapetanos (11. Păcurar '78). Antrenor: Ilie Dumitrescu.

Victoria Brăneşti: 22. Cernea - 2. Maghici, 5. S. Bar, 24. Marincău, 16. Nicola (19. Zuluf '79) - 11. V. Simion (9. Coman '85), 8. D. Popa, 17. Olariu, 4. Nicoară - 29. C. Prodan (25. Novac '64), 10. B. Oprea. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: B. Nicoliţă '78 / V. Simion '47, Olariu '65, Marincău '67

Arbitri: Sebastian Colţescu (centru) - Cristian Nica, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Mugurel Vădan (rezervă)

Obsevator: Corneliu Fecioru, Octavian Goga. Supervizor: Adalbert Kassai.

Ilie Dumitrescu şi Helmuth Duckadam au fost aplaudaţi de toţi spectatorii la primul lor meci ca antrenor, respectiv preşedinte la Steaua.

De asemenea, Gheorghe Hagi a fost aplaudat în momentul în care crainicul stadionului i-a pronunţat numele.

Jucătorul Eder Bonfim a debutat la Steaua, iar Pantelis Kapetanos a jucat pentru prima oară în acest sezon.

Suporterii stelişti care fac parte din ALSS, AISS, Peluzele Nord şi Sud şi grupurile organizate de la tribuna a doua nu au fost prezenţi la meci, aşa cum anunţaseră, în semn de protest faţă de distrugerea de către Gigi Becali a proiectului iniţiat de Victor Piţurcă.

După 30 de minute de la începerea meciului, la casele de bilete, fanii încă stăteau la coadă pentru bilete de intrare.

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori (conform statisticii clubului stelist), între care şi 400 de fani ai echipei Victoria Brăneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici