Ilie Dumitrescu: Este o grupă foarte grea, o provocare pentru toată lumea

Antrenorul echipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, vineri, la revenirea din Elveţia, unde s-a desfăşurat returul play-off-ului Ligii Europa împotriva formaţiei Grasshoper Zurich, că grupa în carea a fost repartizată gruparea bucureşteană este una foarte grea.

15 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu: Este o grupă foarte grea, o provocare pentru toată lumea

Ilie Dumitrescu: Este o grupă foarte grea, o provocare pentru toată lumea (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Este extraordinar pentru noi, pentru antrenori, pentru jucători. Este o provocare pentru toată lumea, o grupă foarte grea", a spus Dumitrescu.

Formaţia Steaua va evolua în grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia), Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorţi de vineri, de la Monte Carlo. Faza grupelor începe la 16 septembrie şi se încheie la 16 decembrie.

Formaţia Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, în deplasare, la loviturile de departajare, scor 4-3 (0-0, 0-1), echipa elveţiană Grasshopper Zurich, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici