Ilie Dumitrescu: Este un rezultat bun, vom încerca să facem tot ce putem să ne calificăm

Antrenorul Ilie Dumitrescu a declarat, joi, că jucătorii Stelei au obţinut un rezultat bun în meciul cu Grasshopper Zurich, în Liga Europa, apreciind că echipa sa va face tot ce poate pentru a obţine calificarea în grupele competiţiei.

22 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu: Este un rezultat bun, vom încerca să facem tot ce putem să ne calificăm

Ilie Dumitrescu: Este un rezultat bun, vom încerca să facem tot ce putem să ne calificăm (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă pregătită fizic, ei au schimbat şi sistemul faţă de ultimele jocuri. Au venit cu o surpriză azi, întărind actul central. Sunt fericit că nu am luat gol, a fost o bună repriză foarte bună pentru noi, cu multe ocazii. Un rol important au avut şi portarii în această seară. Jucătorii au muncit mult, este un rezultat bun. Bogdan Stancu a făcut diferenţa azi, numai aşa se putea rupe echilibrul într-un astfel de meci. La Zurich va fi un meci dificil, nu ne va fi deloc uşor, vom încerca să facem tot ce putem să ne calificăm", a spus Ilie Dumitrescu în cadrul conferinţei de presă de după meci.

Antrenorul formaţiei Steaua a adăugat că nu simte presiune de când a preluat gruparea din Bulevardul Ghencea. "Pentru mine nu există presiune, fiecare joc este un examen. Când am preluat funcţia de antrenor am ştiut la ce m-am înhămat. Fiecare joc trebuie câştigat. Avem în faţă o săptămână grea, urmează şi deplasarea la Vaslui, iar apoi returul de la Zurich. Nu cred că există favorită în retur.

Tehnicianul a dorit să le mulţumească suporterilor prezenţi la stadion, apreciind că atmosfera i-a amintit de vremea când juca la Steaua: "Le mulţumesc suporterilor, au fost extraordinari în seara asta, sincer nu mă aşteptam să vină atâţia oameni la stadion. Mi-am adus aminte de vremurile extraordinare când eram fotbalist la Steaua".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, scor 1-0 (0-0), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei elveţiene Grasshopper Zurich, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Partida retur este programată la 26 august, la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici