Ilie Dumitrescu: Meritul pentru calificare este al jucătorilor

Antrenorul echipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, joi, pentru Pro TV, că meritul pentru obţinerea calificării în grupele Ligii Europa le aparţine jucătorilor, care au reuşit să strângă rândurile şi să depăşească oboseala acumulată în ultima perioadă.

28 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu: Meritul pentru calificare este al jucătorilor

Ilie Dumitrescu: Meritul pentru calificare este al jucătorilor (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci cu o încărcătură extraordinară, aş vrea să-i felicit pentru atitudine, pentru felul în care s-au mobilizat. Am întâlnit o echipă bine pregătită, organizată. Meritul pentru calificare este al jucătorilor. I-am felicitat, a fost o perioadă foarte grea, am avut trei jocuri în şapte zile, am mers cu autocarul multe ore, au fost anumite probleme, dar jucătorii au dat dovadă de dăruire, am reuşit să strângem rândurile. Nu a fost un joc spectaculos, dar am reuşit să ţinem piept, cu puţină şansă. Tătăruşanu a reuşit să ne aducă această calificare", a spus Dumitrescu pentru Pro TV.

Formaţia Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, în deplasare, la loviturile de departajare, scor 4-3 (0-0, 0-1), echipa elveţiană Grasshopper Zurich, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici