Ilie Iordache va câştiga 640.000 de euro în trei ani de contract cu AEK Atena

Fostul mijlocaş al echipei Pandurii, Ilie Iordache, a declarat, miercuri, că a semnat o înţelegere valabilă pe trei sezoane cu AEK Atena, urmând să câştige, în total, cel puţin 640.000 de euro, la care se adaugă diferite bonusuri, clauza de reziliere a contractului fiind de 2,5 milioane de euro.

27 afișări
Imaginea articolului Ilie Iordache va câştiga 640.000 de euro în trei ani de contract cu AEK Atena

Ilie Iordache va câştiga 640.000 de euro în trei ani de contract cu AEK Atena (Imagine: Mediafax Foto)

"Am semnat cu cei de la AEK Atena după ce am fost la probe acolo şi am discutat cu ei. Mi-a plăcut echipa şi ce am auzit despre ei şi ştiu că sunt serioşi. Este un pas mare pentru mine şi vreau să ajung cât mai departe. AEK Atena este o echipă puternică, o echipă care joacă în cupele europene şi era normal să fac tot posibilul să semnez cu ei dacă oamenii mă doareau. Am un contract foarte bun cu ei şi sper ca totul să fie bine de aici înainte şi să nu mai am probleme cum am avut la Pandurii, pentru că am pierdut mult timp stând fără să mă pot antrena şi am stat în stres şi tensiune. Salariul va fi de 170.000 de euro în primul an, 220.000 de euro în al doilea an şi 250.000 de euro în al treilea an, dar mai am şi diferite bonusuri de prezenţe şi goluri, de până la 30.000 de euro pe an, dar şi o clauză stipulată în contract în ceea ce priveşte rezilierea în valoare de 2,5 milioane euro", a spus Iordache.

Preşedintele clubului gorjean, Marin Condescu, doreşte ca procesul pe care îl are pe rol cu Ilie Iordache să dovedească faptul că jucătorul nu a fost declarat liber din vina clubului Pandurii.

"Iordache poate să facă ce vrea. Şi-a asumat responsabilitatea, atât el cât şi clubul AEK Atena semnând acum cât e în litigiu cu noi. Dar eu nu am treabă cu el. Instanţa trebuie să evidenţieze că el nu e liber de contract din cauza clubului Pandurii. Să semneze cu cine vrea de acum, e treaba lui poate semna orice cu oricare echipă, noi nu-l împiedicăm. Eu sunt interesat doar să câştig în instanţă şi să se deomonstreze că a plecat din vina lui, nu din vina clubului Pandurii", a adăugat Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici