Ilie Năstase a analizat calificarea Simonei Halep în finala Australian Open: Bine că a jucat cel mai bun tenis când era nevoie, la sfârşitul meciului

Ilie Năstase, primul român lider mondial din istoria tenisului şi apropiat al lui Halep, a analizat calificarea Simonei în finala de la Australian Open. "Nasty" spune că încă nu s-a realizat nimic şi cere concentrare din partea Simonei, avertizând că Wozniacki, adversara din finală, nu îi va face cadouri.

2359 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase a analizat calificarea Simonei Halep în finala Australian Open: Bine că a jucat cel mai bun tenis când era nevoie, la sfârşitul meciului

"Încă nu (n.r. - nu e o mare performanţă). Are mai multă încredere şi cred că a schimbat şi jocul puţin. Îi dă încredere. Nu s-a mai grăbit, a luat meciurile mai încet. Înainte se grăbea, parcă trebuia să prindă trenul sau avionul. Acum ia meciurile mai uşor. Nu trebuie să se grăbească, când vine Grand Slam-ul, vine. La felul cum joacă acum îi dă prima şansă la finală.

Bine că a jucat cel mai bun tenis când era nevoie, la sfârşitul meciului. Fata asta e o jucătoare foarte incomodă pentru toată lumea. E un fel de zid, dă totul înapoi şi nu face cadouri. Trebuie să munceşti pentru puncte. Trebuie să se recupereze foarte repede Simona.

Dacă ne uităm puţin, cea mai puternică de până acum a fost Pliskova, acum Kerber. Până acum, Simona a jucat doar cu jucătoare de clasament 70-100. În meciurile cu jucătoare de top se vede cât de bine joacă. Wozniacki e o jucătoare foarte omogenă. O să fie un meci destul de disputat.

Nu e favorită. Fiecare meci e diferit, iei meci cu meci, nu trebuie să-ţi faci planuri. Cam ştii cum joacă şi atunci trebuie să faci jocul tău şi dacă merge bine, dacă nu trebuie să schimbi", a spus Ilie Năstase la ProSport LIVE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici