Ilie Năstase:"Fac denunţ la DNA! Nu se poate! Mai stăm câţiva ani şi dărâmăm Naţional Arena"

Ilie Năstase, a anunţat, în direct, la emisiunea ProSport Live, că este decis să meargă la DNA pentru a cere intervenţia procurorilor în cazul Arenei Naţionale.

6672 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase:"Fac denunţ la DNA! Nu se poate! Mai stăm câţiva ani şi dărâmăm Naţional Arena"

Ilie Năstase:"Fac denunţ la DNA! Nu se poate! Mai stăm câţiva ani şi dărâmăm Naţional Arena" (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

În direct la emisiunea ProSport Live, Ilie Năstase i-a criticat dur pe reprezentanţii Primăriei Bucureşti şi a cerut intervenţia DNA-ului pentru clarificarea situaţiei.

"Care primar?! Noi avem primar? Ăla e primar, ce avem noi? E în acte, dar nu cred că ştie cum îl cheamă! A venit dintr-o comună, nu ştiu de unde, şi vrea să fie primarul capitalei. Nu se poate! Într-o zi, dacă mai stăm câţiva ani o să dărâmăm stadionul că o să fie prea vechi. Mi se pare incredibil că nimeni nu reacţionează. Stadionul ăsta trebuie dat cuiva să-l gestioneze, de exemplu, FRF. Eu îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruţa Kovesi, să meargă la Primărie şi să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâţia bani şi de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunţ acum, oficial! Îl şi scriu dacă vreţi. Mâine mă duc şi dau denunţ."

Ilie Năstase a dat exemplul stadionului din Frankfurt.

" Toţi vorbim, dar nimeni nu face nimic. De ce acel stadion poate fi folosit la Frankfurt, dar nu şi la noi!? Am înţeles de la Gino Iorgulescu că acel material folosit la acoperiş e omologat în toată Europa, dar nu şi la noi!", a declarat Ilie Năstase la ProSport Live.

Emisiunea ProSport Live poate fi urmărită , în direct, de luni până vineri, de la ora 10, pe www.prosport.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici