Ilie Năstase îl dorea pe Ogăraru în lotul pentru Euro

Fostul preşedinte al FR Tenis, Ilie Năstase, a declarat, joi seară, că nu înţelege de ce selecţionerul Victor Piţurcă nu l-a inclus în lotul pentru Euro şi pe fundaşul George Ogăraru de la Ajax Amsterdam, care ar fi meritat acest lucru.

14 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase îl dorea pe Ogăraru în lotul pentru Euro

George Ogăraru (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt doi-trei jucători care n-au fost chemaţi la lot deşi joacă la echipe puternice din Europa, nu înţeleg. Ogăraru îmi place foarte mult. Nu vreau să critic antrenorul, el face echipa, dar merita să joace, mai ales că a jucat foarte bine cu Olanda. Merita pe postul lui", a spus Năstase.

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a anunţat, miercuri, numele celor 12 jucători din străinătate care se vor prezenta la 22 mai pentru cantonamentul de pregătire dinaintea Euro-2008, Ogăraru nefăcând parte din lot.

Ilie Năstase speră ca România să aibă în acest an, în premieră, două echipe în grupele Ligii Campionilor. "Probabil că a crescut campionatul, şi anul acesta au fost mai bune echipele din provincie, CFR, Timişoara, Craiova. Scandalurile din fotbal se văd rău. Îmi pare rău că a fost suspendat băiatul ăla, Goian, şi n-a jucat ultimele două meciuri, la noi aşa e, suspenzi un jucător de bază al echipei naţionale ca să n-aibă meciuri în picioare, mi se pare incredibil asta. Speram ca jucătorii să atingă vârful de formă la CE, care e mai important decât campionatul românesc, dar la noi se gândeşte invers, păcat", a spus Năstase.

Fostul preşedinte al FR Tenis a fost prezent, joi seară, la inaugurarea unui restaurant din centrul Capitalei, care a coincis cu ziua de naştere a fostului internaţional Gino Iorgulescu. Năstase a menţionat că nici n-a ştiut de ziua lui Iorgulescu: "M-a sunat Gino şi m-a întrebat dacă sunt baby sitter, apoi m-a invitat la restaurant".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici