Ilie Stan: Am fost dezavantajaţi clar de arbitraj

Tehnicianul formaţiei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-4, din etapa a XXV-a a Ligii I, că echipa sa a fost dezavantajată clar de arbitraj.

21 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Am fost dezavantajaţi clar de arbitraj

Ilie Stan: Am fost dezavantajaţi clar de arbitraj (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Jocul acesta l-am pierdut în prima repriză. Dacă până acum m-a preocupat doar pregătirea echipei şi a jocului, acum nu pot să remarc că am fost dezavantajaţi clar de arbitraj. Cred că astăzi la prima intrare a lor în careul nostru s-a dat prea uşor un penalti care a fost de râs. O să spună mâine, poimâine cei care conduc arbitrajul că sunt tineri şi trebuie să le dăm credit. Dar nouă ca antrenori cine ne dă credit? Nu ne dă nimeni că pierdem. Asta este situaţia, eu am încercat să scot maxim, să încercăm să jucăm doar pe teren, dar de multe ori este imposibil pentru că dăm peste aceşti oameni în negru care de cele mai multe ori se fac de râs", a spus Stan.

Ilie Stan a precizat că nu poate face comentarii în privinţa jocului:

"Despre joc nici nu am ce discuta, pentru că în aceste condiţii nu ai ce comenta. Despre echipa mea ce pot să spun că e ca un elastic din acela care îl întinzi până nu se mai poate. Asta s-a întâmplat cu echipa mea, l-am tot întins, dar atât putem. Şi dacă noi doar atât putem şi mai vin şi arbitraje din acestea, atunci nu poţi să-i mai trezeşti pe jucători ca să înţeleagă că Liga I e altceva".

Stan a menţionat că este puţin probabil ca Victoria Brăneşti să rămână în Liga I.

"Cum să pice Craiova sau Pandurii, când noi suntem o echipă de comună, cu 1.500 de locuitori? Jucăm pe alte terenuri, suntem cireşarii Ligii I. Mai sunt nouă etape, dar e puţin probabil că vom mai rămâne în Liga I. Asta este, mergem mai departe şi poate la anul avem mai mult noroc şi promovăm din nou. Poate venim mai puternici, poate facem şi noi stadionul, sunt multe lucruri care trebuie făcute", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 4-2 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Vranjes '10 (penalti), Nistor '58, Stromajer '64 şi Băcilă '81. Pentru Victoria Brăneşti au înscris B. Oprea '90 şi Olariu '90+2.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Florin Marcu (central), Dorin Mudura, Cătălin Savu (asistenţi) şi Adrian Comănescu (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici