Ilie Stan: Azi am întâlnit o echipă extraordinar de puternică

Antrenorul echipei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, duminică, după înfrângerea formaţiei sale, scor 7-1, în meciul din deplasare cu Rapid Bucureşti, că elevii săi au întâlnit un adversar extrem de puternic.

13 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Azi am întâlnit o echipă extraordinar de puternică

Ilie Stan: Azi am întâlnit o echipă extraordinar de puternică (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sunt foarte supărat după o asemenea înfrângere. Am mai pierdut la un asemenea scor când eram antrenor la Buzău şi la Giurgiu. Azi am întâlnit o echipă extraordinar de puternică. Rapid a făcut un joc extraordinar, în faţa unui public minunat. Nu mă aşteptam la acest rezultat. După pauză, la scorul de 2-1, credeam că vom reuşi să ţinem mai mult de minge şi să obţinem un rezultat mai bun. Trebuie să mergem mai departe. Suntem o echipă mică şi mai avem mult de muncit. Sper să învăţăm din acest rezultat, şi eu, şi jucătorii mei. Rapid este cea mai puternică echipă în acest moment şi, la modul în care joacă, are o şansă mare să câştige campionatul", a spus Stan.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Victoria Brăneşti, scor 7-1 (2-1), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici